TOP

Brugte tips: Billigt optageudstyr var stor succes

Dan Rose gjorde et godt køb i Gul og Gratis, men har også lavet fejl samme sted.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, gjorde jeg på www.GulogGratis.dk.

Det er syv eller otte år siden. Jeg havde i noget tid, brugt noget optageudstyr, som var vældigt fint og meget kompliceret, når jeg skulle indspille sange.

Det fortæller Dan Rose til www.GulogGratis.dk.

Problemet med det var bare, at hver gang jeg skulle bruge det, så var det enormt besværligt at sætte op, indstille og gøre klar.

Så efter jeg i en periode havde kæmpet med det, besluttede jeg mig for, at jeg ville have noget mere simpelt. Jeg loggede ind på Gul og Gratis og kiggede, og slog egentlig til på det første og det bedste jeg kunne finde.

Tre timer senere stod jeg på en station i Nordsjælland et sted og betalte til gengæld 1500 kroner for en helt simpel 4-spors-optager, som jeg siden den gang har optaget al min musik på.

 

 

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, er også gjort via Gul og Gratis.

Jeg havde i en periode en idé om, at jeg manglede en guitar med en rigtig skramlet lyd.

Jeg slog op på Gul og Gratis og fandt en guitar, der ikke var blevet spillet på i ti år, og som ikke havde fået skiftet strenge.

Den kostede kun 100 kroner, men jeg måtte til Jylland for at hente den.

Jeg tog af sted og hentede guitaren, men da jeg fik den hjem, var den simpelthen for smadret til, at jeg kunne spille på den. Så det var spild af penge, og ikke mindst af tid, at købe den.

Hvis jeg skal give et godt råd videre, til andre der gerne vil gøre en god handel, må det være, at man skal lade være med at være grådig, og det gælder alle parter, og så skal man i øvrigt bare bruge sin sunde fornuft, når man handler med fremmede mennesker.

Singer/songwriter Dan Rose er født i Odense i 1983. Han er aktuel med EP’en ”Dan Rose”, der kan købes i adskillige butikker i Odense, samt på www.danrosedk.com