TOP

Brugte tips: Anmelder købte rock-heltens guitar

Rock-anmelder Steffen Jungersens bedste køb er en Gibson “Flying V”-guitar.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, var da jeg for 4-5 år siden købte en guitar af en gammel ven.

Han manglede penge og tilbød mig, at jeg kunne købe en guitar han havde, der havde tilhørt guitaristen Michael Denner fra det danske heavy Metal-band Merciful Fate.

Det fortæller Steffen Jungersen til www.GulogGratis.dk.

Jeg havde desværre heller ikke så mange penge lige på det tidspunkt, så jeg kunne ikke betale mere end 3.000 for den. Derfor sagde jeg også til ham, at jeg synes han skulle sælge den til en anden, så han kunne få noget mere for den, men han insisterede på, at det var mig der skulle købe den.

Derfor hænger den så på væggen hjemme hos mig den dag i dag, hvad jeg slet ikke er ked af. Og jeg tager den da også ned og spiller på den engang imellem.

 

Steffen Jungersens bedste handel er en brugt guitar. Den værste en koncertbillet.

 

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, gjorde jeg dengang jeg selv betalte for mine koncertbilletter. Jeg har alle dage være die hard fan af Thin Lizzy, og tilbage i 1980, da jeg boede i Struer, hvor jeg er vokset op, havde jeg endnu min første koncert med dem til gode.

Derfor tog jeg og nogle venner gladeligt turen til Holstebro, for at se dem første gang. Desværre var koncerten ikke nogen god oplevelse. Lyden var både for dårlig og for lav og alene på grund af den skuffelse, besluttede vi os i toget på vej hjem fra koncerten for, at vi ville tage til England og se en Mötorhead-koncert. Dem vidste vi ville spille højt og godt. Faktisk tog jeg året efter hele vejen til Aarhus for at høre Thin Lizzy spille igen, og det var desværre helt det samme, med dårlig og lav lyd.

Hvis jeg skal give et godt råd videre til andre, der gerne vil gøre en god handel må det være, at du skal følge dit hjerte. Det har jeg gjort, når jeg har handlet, og det er jeg som regel godt tilfreds med.