TOP
Brugte gaver er gode gaver

Brugte gaver er gode gaver

Vi øver os i at genbruge

Mette Harbo, 25 år, studerende (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går ind for genbrug. Både fordi det er godt for miljøet og for pengepungen. Jeg kan godt lide tanken om at skrue lidt ned for den der køb-og-smid-væk-kultur. Men det er noget, jeg øver mig i.

– Jeg giver brugte ting til min lokale genbrugsbutik, og så sælger og køber jeg tøj på Tradono. Jeg ønsker mig bøger i julegave, og jeg har skrevet på min ønskeseddel, at de meget gerne må købes brugt!

– Mit bedste genbrugsfund er en skuldertaske i læder. Den har den perfekte størrelse og er i virkelig god kvalitet – og så gav jeg kun 40 kr for den.

 

 

Brugte gaver er gode gaver

 

Johanne Bech Rasmussen, 22 år, studerende

– Jeg går ind for genbrug. Vi lever i et stort forbrugersamfund, og jeg vil gerne gøre mit for ikke at bidrage til det.

– Jeg genbruger egentlig mest ting til min lejlighed. De eneste møbler på mit værelse, som jeg har købt fra ny, er min seng og min kontorstol. Alt andet har jeg enten fundet i genbrugsbutikker eller fået foræret af familiemedlemmer.

– Jeg har et gammelt ur, som jeg er ret vild med. Det har engang hængt i min oldemors barndomshjem.

Consent preferences