TOP
Brugt er billigst og bedst

Brugt er billigst og bedst

Vi mødte Mie og Magnus til en snak om genbrug – og de kom faktisk lige fra genbrugsbutikken. De mener nemlig begge, at brugt er billigst og bedst for miljøet.

Går I ind for genbrug?

Mie: Jeg kan rigtig godt lide genbrug og går faktisk kun i genbrugstøj. Det har jeg gjort længe nu. Det er bare billigere og bedre for miljøet.

Magnus: Jeg går også ind for genbrug. Man kan virkelig finde meget sjovt tøj i genbrugsbutikkerne. Og som Mie siger, er det bare billigst og bedst for miljøet.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Mie: Jeg kigger altid efter tøj, og her i den kolde tid er det især fedt at finde huer og handsker. Men jeg kan også godt lide at gå på jagt efter skåle, tallerkener og smykker. Det er egentlig bare det hele. Jeg har også engang fundet et rigtig fint gulvtæppe.

Magnus: Jeg kigger egentlig ikke efter noget bestemt. Jeg tager bare afsted og ser, om der noget, der er fedt og falder i min smag. Vi kommer faktisk lige fra genbrugen af, hvor jeg købte den her jakke.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Mie: Jeg er rimelig glad for den jakke, jeg har på i dag. Den er lige mig.

Magnus: Den er svær. Jeg har ret mange gode loppefund. Men der er nok især en bestemt skjorte, som jeg er blevet rigtig glad for.

 

Bruger I GulogGratis?

Mie: Ja, for to uger siden solgte jeg mine gamle ridestøvler derinde. Det gik rigtig fint. Og så fik jeg jo lidt ekstra penge ud af det.

Magnus: Jeg har engang solgt en gammel mobiltelefon derinde, men det er mange år siden nu.

Consent preferences