TOP
Børnetøj

Børnetøj kan lige så godt købes brugt

Undgår at købe for meget overflødigt

Katrine Kromann 23, læser til sygeplejerske (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går meget op i genbrug, specielt til min søn, fordi det jo ikke bliver slidt i hans alder. Jeg køber også møbler brugt, og det hænder, jeg finder tøj til mig selv, der er jeg dog lidt mere pernitten. Jeg bruger især Instagram, Facebook og de forskellige salgsgrupper, jeg er medlem af. Jeg har også brugt Børnetorvet.

– Ind i mellem sætter jeg selv ting til salg, men det er ikke så tit, da jeg forsøger at lade være at købe for meget overflødigt. Har jeg endelig noget, giver jeg det væk til genbrugsbutikker.

– Vi har en rigtig god stol derhjemme, som jeg købte brugt for et par år siden. Vi brugte den aldrig rigtig, før jeg fødte, og pladsen blev trang, men forleden udbrød min kæreste ’den er fandme god den stol her!’ og den kostede vist kun 200 kroner. Jeg fandt den på Instagram.

 

Børnetøj

 

Anne-Sofie Michaelsen 32, operationssygeplejerske på OUH

– Jeg både genbruger og sætter ting til salg. Jeg bruger Marketplace på Facebook og så er jeg rigtig glad for loppemarkeder om sommeren. GulogGratis og DBA er mest, hvis jeg leder efter noget bestemt, og ellers bruger jeg dem, hvis jeg skal sætte til salg. Nu, hvor vi lige er flyttet, har jeg solgt en del, men ellers køber jeg mest. Især til børn.

– Vi har nogle gode lamper, vi engang fandt på et loppemarked, som jeg er glad for, og ellers køber jeg nips og lerting, som man måske ikke lige finder i butikkerne. Da jeg var yngre, gik jeg i genbrugsbutikker, men det sker ikke så ofte længere.

Consent preferences