TOP
Bæredygtige bukser til billige penge

Bæredygtige bukser til billige penge

Vi elsker at tale om genbrug. Og heldigvis var Chili og Freja klar på en snak. Læs med, og få pigernes tips til, hvordan du billigt og bæredygtigt opgraderer din garderobe.

 

Går I ind for genbrug?

Chili: Jeg går helt sikkert ind for genbrug. Man kan finde ret meget fedt tøj i genbrugsbutikkerne, og så er det bare et kæmpe plus, at det er billigt. Det betyder nemlig, at jeg har råd til endnu mere. Når jeg køber brugt tøj, føler jeg også, at jeg gør noget godt for klimaet. Og så er jeg vild med, at min garderobe bliver mere bæredygtig.

Frida: Jeg går også helt klart ind for genbrug, fordi det bare er bedre for vores miljø. Jeg elsker at gå på jagt på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Min garderobe består faktisk kun af genbrugstøj. Man får bare meget mere personligt tøj, når man køber det brugt. Det er også totalt smart, at man kan købe brugte møbler i stedet for at skulle købe nye.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Frida: Jeg kigger primært efter tøj, når jeg er på genbrugsjagt. Man kan tit finde gode mærker til billige penge. Men det er egentlig ikke derfor, at jeg går på genbrugsjagt. Jeg leder aldrig efter det nyeste. Jeg vil gerne finde tøj, der skiller sig lidt ud.

Chili: Jeg kigger også mest efter tøj. For mig handler det bare om, at tøjet skal være flot. Og så skal det selvfølgelig være noget, jeg også kommer til at gå med. Jeg går ikke rigtig op i, at det skal være mærketøj.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Chili: Jeg tror, at mit bedste loppefund må være de bukser, jeg har på i dag.

Frida: Jeg har gjort mange gode loppefund. Hele min garderobe er jo loppefund. Jeg er især ret vild med det outfit, jeg har på i dag.

 

Bruger I GulogGratis?

Chili: Jeg har brugt deres hjemmeside en enkelt gang.

Frida: Jeg ved, at mine forældre tit bruger deres hjemmeside. Jeg skulle engang sælge en seng, og så lagde min mor en annonce op. Det er så fedt med sådan en side, hvor man blandt andet kan sælge større ting som møbler.

Consent preferences