TOP
Ann Hjort tør ikke afmelde sine lodsedler

Ann Hjort tør ikke afmelde sine lodsedler

Ann Hjort tør ikke melde sine lodsedler hos klasselotteriet fra, og det er hendes værste handel. Den bedste er en kasse Carmen Curlers.

Det bedste køb, jeg nogensinde har gjort, er en stor kasse med varme Carmen Curlers, som jeg købte for en slik.

Det fortæller Ann Hjort til www.GulogGratis.dk.

Ann Hjort tør ikke afmelde sine lodsedler

Ann Hjort kendt i rollen som Puk i Nissebanden i 1989. Siden har hun medvirket i masser af film, tv og teateropsætninger.

Jeg bruger dem hver dag hele sommeren til alle mine revy-parykker. De er uundværlige. De er helt fedtede og gamle, og ligger i en gammel plastikkasse. Man kan slet ikke købe dem længere, men for mig, der skal sørge for, at mine parykker ikke falder sammen på en varm sommerdag, er de helt uundværlige. Det er den bedste halvtredser jeg nogensinde har gjort.

Den dummeste handel jeg har gjort er, at jeg for mange år siden har tilmeldt mig klasselotteriet, som trækker penge via betalingsservice og betaler hver måned et ret klækkeligt beløb for at kunne vinde, og jeg har ikke vundet så meget som en bøjet ti-øre. Men det der er det værste ved det er, at jeg ikke tør sige det op. Jeg er fuldstændig overbevist om, at den dag jeg melder det fra, så bliver mine numre trukket ud. Så jeg har spundet mig selv ind i et eller andet overtroisk spind, der gør, at jeg bliver nødt til at beholde de der lodder og betale hver måned.

Jeg er vokset op med sådan en mor, der købte lotterisedler, som hun skulle rundt om i København og forny en gang om året, og jeg havde sådan en fornemmelse af, at hun altid havde mange penge – selvom vi jo ikke var rige. Jeg har så senere fundet ud af, at det var fordi hun var rigtig dygtig og sparsommelig, at hun havde penge, men det der med lodsedlerne har ligesom lagret sig i mig.

Men nu er der altså gået 5-6 år, og det der med, at de skriver, at 65% får deres penge tilbage, det er i hvert fald ikke sket for mig endnu. Men det kan da være, at jeg bliver rig en dag. Men jeg bliver så sur på mig selv, hver gang jeg ser min betalingsoversigt, at jeg betaler penge til noget, som jeg bare ikke får noget ud af. Det er jo som at finde en nål i en høstak. Så det er egentlig ikke så meget for at håne klasselotteriet, men mig selv for, at jeg ikke bare siger det op. Stop Ann!

Hvis jeg skal give et par gode råd videre, så må det være – hvis du køber noget af nogen, så lad være med at mødes med nogen ude i byen, og tjek, at deres adresse og legitimationen er i orden. Og når du køber brugt så lad være med at betale før du ved om varen er intakt. Jeg er engang blevet narret til at købe et fjernsyn, der ikke virkede. Og ikke mindst – følg din mavefornemmelse og stå ved dit nej tak, også selvom sælgeren bliver skuffet.

Consent preferences