TOP
Andre kan få gavn af vores ting

Andre kan få gavn af vores ting

Hvordan er genbrug en del af dit liv?

 

Mike Andersen, 25 år, bor i Odense (på billedet øverst i artiklen):

– Jeg donerer gerne brugt tøj til genbrug. Men ellers bruger jeg ikke det så meget. Jeg køber ikke selv noget aktivt, og det er typisk, fordi jeg ikke kommer forbi de butikker, og dermed ikke køber tøj der. Men tanken om genbrug kan jeg godt lide. At vi kan give noget videre, som vi ikke selv har brug for. Det er godt, at vi kan spare på produktionen, og det kommer også til at spare miljøet, og på den måde gør det en forskel, og samtidig kan andre bruge det.

 

Andre kan få gavn af vores ting

 

Juli Juel, 32 år, bor i Odense:

– Den måde jeg bruger genbrug på, er ved at sælge ting. Det er faktisk mest gennem salg på app’en Reshopper og Facebook. Det gør jeg, fordi det er en god mulighed for at sælge ting i en god stand og kvalitet, og derfor kan man næsten få det samme for de ting, som man har givet i pris. Jeg kan også godt lide, at andre får gavn af det, vi ikke kan bruge længere. Derfor forærer vi også en del tøj væk til Mødrehjælpen.

Consent preferences