TOP
Sådan sikrer du din pakke er forsvarligt pakket ind

5 tips: Sådan sikrer du din pakke er forsvarligt pakket ind

De fleste pakker kommer frem til modtageren uden problemer, men der er flere ting, man som afsender kan gøre for at sikre, at pakken kommer frem i god stand. 

Her kommer 5 tips

 1. Indhold der sendes med pakkepost, skal indpakkes i ordentlig emballage.
 2. Cellofan, glanspapir og lignende er ikke korrekt indpakning. Brug evt. PostNords postæsker eller se om du kan finde nogen gode papkasser i dit lokale supermarked. En solid og holdbar papkasse kan gøre en kæmpe forskel.
 3. Gode remedier til pakkeafsendelse: Solide papkasser, bobleplast, skumchips, solid og bred tape, flamingo og strips.
 4. Nogle ting kræver lidt ekstra, når de skal sendes med posten:
  • Sender du ting, som er skrøbelige såsom porcelæn og glas, så anbefales det at genstanden placeres ca. midt i kassen, som efterfølgende fyldes ud med bobleplast eller skumchips. Det vil sørge for, at genstanden ikke vil flytte sig og risikerer at gå i stykker. Du kan med fordel også vikle genstanden ind i bobleplast, så den er ekstra beskyttet mod slag.
  • Sender du væsker i små flasker eller dunke, så skal du sørge for, at de er viklet ind i stødabsorberende materialer, f.eks. bobleplast, og at de ikke ramler ind i hinanden, hvis du sender flere i samme pakke. Fyld pakken ud med skumchips eller bobleplast.
  • Sender du flade, skrøbelige ting som CD’er, billedrammer eller lignende, så anbefales det at fastgøre genstanden på en hård baggrund og derefter vinkler det hele godt ind i bobleplast- – så minimerer du risikoen for knæk. Herefter fyldes pakken med skumchips eller lignende. Samme fremgangsmåde gælder for spidse og skarpe genstande.
  • Sender du derimod hårde genstande såsom magneter, USB-stiks og kuglepenne, så vikl dem individuelt i bobleplast og send dem i en boblekuvert eller en papkasse fyldt med skumchips eller lignende.
  • Sender du ‘en blød pakke’ med eksempelvis tøj, så kan du vælge at sende i en slidstærk plastpose eller en papkasse fyldt ud med skumchips eller lignende. Hvis du sender i pose, så skal du sørge for at der ikke er løse flapper eller håndtag.
  • Sender du en lang pakke såsom plakater eller fiskestænger, så pak i et rør eller en lang papkasse. Fyld derefter ud med skumchips eller bobleplast.
  • Sender du store dunke eller spande, så skal de ikke pakkes i papkasser, men kun i en kraftig gennemsigtig plastiksæk.
 5. Anbring pakkelabel på den største del af overfladen på din pakke. Sørg for at gamle mærkater eller labels er pillet af eller er dækket.

Husk at du altid kan købe billig pakkepost på GulogGratis.dk. Find det her: http://www.guloggratis.dk/pakkepost

Consent preferences