TOP
3 sjældne ting fra genbrugen

3 sjældne ting fra genbrugen

Vi har talt med Oskar og August om deres holdning til genbrug. Læs med og hør, hvilke tre ting de primært kigger efter på deres genbrugsjagte. Vi kan afsløre så meget, at flere af tingene hører til i en rigtig actionfilm.

Går I ind for genbrug?

Oskar: Jeg elsker at genbruge, fordi man på den måde ikke behøver at købe nyt hele tiden – og så er genbrug godt for pengepungen. Vi belaster også klimaet meget mindre, når vi genbruger.

August: Jeg går også ind for genbrug. Man kan finde vildt fede ting til ingen penge. Og det gør ikke noget, hvis man kommer til at spilde eller ødelægge sit tøj. For det har jo ikke kostet ret meget.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Oskar: Jeg kigger især efter diamanter og knive. Men genbrugsbutikkerne er også fede steder at lede efter nyt tøj til garderoben.

August: Jeg kigger efter de samme ting. Man kan altid finde noget fedt tøj. Og så er det bare endnu federe, hvis man også kan finde diamanter.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Oskar: Jeg tror, at mit bedste genbrugsfund er en machete. Det er sådan en bred form for kniv, der tit bruges som sværd i japanske kampe. Og så er jeg også rigtig glad for de bukser, jeg har på i dag.

August: Jeg ved ikke, om jeg har en bestemt ting, men jeg har også fundet ret mange fede bukser, når jeg har været på genbrugsjagt.

 

Bruger I GulogGratis?  

August: Jeg har flere gange købt tøj derinde, men jeg tror aldrig, at jeg har solgt noget.

Consent preferences