TOP
gode steder at gå på genbrugsjagt

3 gode steder at gå på genbrugsjagt

Vi elsker at sludre om genbrug, og heldigvis var Katinka og Olivia klar på at dele deres tanker om den grønne trend. Læs med, og hør blandt andet om tre steder, hvor pigerne typisk leder efter loppefund. Mon ikke du kan få inspiration til din egen loppejagt?

Går I ind for genbrug?

Olivia: Jeg går meget ind for genbrug. Det startede, da jeg gik på efterskole, hvor det blev en trend. Nu går jeg også bare ind for det, fordi det er megafedt at finde unikke ting, og fordi det er godt for mit budget.

Katinka: Jeg går også ind for genbrug, fordi jeg elsker at finde ting, som ingen andre har. Det er altså også sjovt at gå i genbrug. Og så er det bare en trend i det miljø, vi er en del af.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Katinka: Det er måske mest tøj, men efter jeg er flyttet hjemmefra, har jeg også kigget efter sådan nogle småting, som man som udeboende kommer til at mangle hen ad vejen. Der, hvor jeg bor, er der også en kælder, hvor folk sætter ting ned, som de ikke længere vil have. Det er et fedt sted at kigge. Jeg har fundet mange skøre ting dernede.

Olivia: Jeg elsker også at kigge efter tøj, men jeg går faktisk altid bare ind i genbrugsbutikkerne og kigger alt igennem for at se, om der er noget spændende. Jeg har også sådan en kælder, hvor man kan bytte ting. Nogle gange står der lige en ny stol eller et nyt bord. Det er virkelig smart.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Katinka: Jeg har fundet en taske, som jeg egentlig ikke har brugt så meget, men som var helt ny. Jeg fandt bagefter ud af, at den faktisk er ret værdifuld. Det er måske den eneste grund til, at den er mit bedste loppefund.

Olivia: Jeg tror, at mit yndlingsfund er den jakke, som jeg har på i dag. Den er godt nok fra en vintageshop. Men det var virkelig et scoop, jeg gjorde der.

 

Bruger I GulogGratis?

Katinka: Jeg har købt en telefon derinde. Og så har jeg engang søgt efter en billet til Roskilde Festival derinde.

Olivia: Jeg bruger det mest, hvis jeg leder efter store ting som interiør og møbler. Jeg synes nemlig godt, at det kan være svært at finde den slags i genbrugsbutikkerne. Så er det altså nemmere at sidde derhjemme og scrolle på GulogGratis. Man kan jo nærmest få alt derinde. Jeg ledte for nylig efter en lava-lampe. Det var ikke svært at finde sådan en.

Consent preferences